O fotografie virala in China arata cum sa manipulezi clasamentele App Store la nivel inalt

O fotografie virala în China arată cum să manipulezi clasamentele App Store la nivel inalt

 

 

În acel moment, Tech din Asia a raportat că mass-media din China a presupus că imaginea a arătat că o femeie manipulează clasamentele App Store prin descărcarea, instalarea și apoi dezinstalarea aplicațiilor de nenumărate ori pentru a-și ridica clasamentele. Acest lucru cu siguranță nu ar fi neașteptat, deoarece Tech din Asia raportează, de asemenea, că pe site-urile populare de comerț electronic din China există anunțuri pentru serviciile de “manipulare în clasamentul App Store”.

Odata cu evolutia tehnologiei si cu accesibilitatea la orice tip de aparate la preturi uneori chiar modice, orice persoana intreprinzatoare poate vedea “oportunitatea” de a face asa ceva. Riscurile sunt intr-adevat pe masura insa externalizarea “afacerii” poate fi o solutie. Cum desi era de asteptat pe site-uri ce ofera prestari servicii online se gasesc oferte care mai de care mai nastrusnice. Multe din ele sunt la limita legii sau chiar nefunctionale iar altele pe cat de promitatoare sunt pe atat de false se dovedesc sa fie. Chiar si asa tot se vor gasi clienti naivi care spera cu un pret modic sa realizeze ceea ce au realizat altii investind bugete imense.

Pe piata europeana unde legislatia este mai putin permisiva si chiar daca interesele sunt la fel de mari, putem intalni “consultanti” specializati in solutii inventive, care de fapt au la baza aceleasi servicii prestate de companiile din Far East. Inventivitatea va ramane tot timpul un as in maneca celui care poarta haina tehnologiei sau a informatiei iar luxul va fi dat de cei ce sunt in trend.

Mai jos sunt mai multe fotografii care aparent apar în interiorul acestor ferme de click de la iFeng, Tech Web, CZong News Info, Weibo și Duowan.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *